Professionele Activiteiten Gestaakt

Na meer dan 25 jaar betrokken te zijn geweest bij innovatie- en verbeterprojecten in de industriële sector,
heeft BergCom Engineering zijn professionele activiteiten gestaakt.

Maar eens een maker, altijd een maker !!!

Nieuwsgierig?
lees verder

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Bergcom Engineering met zorg samengesteld, echter voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie op deze internetsite kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Bergcom Engineering aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Aan de met behulp van door de gebruiker verstrekte gegevens tot stand gekomen berekeningen, kunnen geen rechten worden ontleend.

Hoewel Bergcom Engineering alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Bergcom Engineering niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Bergcom Engineering worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Bergcom Engineering uiterst zorgvuldig is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud, actualiteit, volledigheid, kwaliteit en het functioneren daarvan. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Bergcom Engineering worden onderhouden wordt afgewezen.

Wij, respectievelijk de rechthebbende, behouden alle rechten met betrekking tot de op deze site gepresenteerde informatie, daaronder begrepen, maar niet beperkt tot teksten, logo's, handelsmerken, grafisch materiaal.

Het is de gebruiker van deze site niet toegestaan informatie door te geven, te vermenigvuldigen of te verspreiden zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van ons.

Door deze site te bekijken en de daarop geboden informatie te gebruiken stemt u in met de hierboven beschreven voorwaarden en beperkingen.

Komende Makers Activiteiten:

 

 

Maakfestival Groningen

8 juni 2024     11:00 - 17:00 uur

Nieuwe Markt - Groningen

 

Makerfair - Eindhoven

 

September 2024

~

Dutch Design Week


19 - 27 oktober 2024

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Fab Festivals


Fab24 Mexico (2024)


 Fab25 Tjechië (2025)

Fab 26 Boston (2026)

_____________________________________________________

Hier vindt u meer info over de Fab Foundation.

 

Interessante Sites:

               FabLab Leuven

 
 
         

 

 
 
 
 

 

 

      

        
Foto
Jan Dirk van den Berge
werkbouwtuigkundige Lean Six Sigma proces specialist.
In 1997 richtte hij de eenmanszaak BergCom Engineering op, waaronder hij 25 jaar zijn kennis en ervaring deelde in innovatie- en verbeterprojecten bij industriële bedrijven.